Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 

 

Karatésok öröme


Régi vágyálma teljesül hamarosan a Barcsi Városi Sportegyesület Karate szakosztályának azzal, hogy az UNITRADE-Szerviz Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. tulajdonos, ügyvezető igazgatója, Seres László támogatásként, jelentős kedvezménnyel bérleti szerződés keretében a karate szakosztály részére átadja a Nagyhíd utcai üzemi épület egy részét sportolási célra.

IMG 20190328_141330

A szerződés aláírása előtti utolsó egyeztetés ügyvéd jelenlétében megtörtént az egyesület vezetője Rajbár István és a Kft vezetői között.

A jelenlegi megállapodás három évre szól, ami a szakosztály életében óriási fejlődési lehetőséget teremt. Erdős Zoltán tanítványai állandó, kulturált edzőteremben készülhetnek az egyre magasabb szintű megmérettetésre.

IMG 20190403_130503_copy

2019.április 3-án Ratalics Frigyes, az UNITRADE-Szerviz Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. nevében és Rajbár István, a Barcsi Városi Sportegyesület nevében aláírták az előzetesen egyeztetett bérleti szerződést.

IMG 20190403_130638

A barcsi karate sportolók nevében köszönet jár mindazoknak, akik segítették az edzőterem kialakításának lehetőségét. Elsősorban Seres Lászlónak, a Kft ügyvezető igazgatójának, Ratalics Frigyes cégvezetőnek, Szászfalvi László országgyűlési képviselőnek, Vekkeli Józsefné Barcs Város Képviselő-testület Oktatási, Művelődési, Sport Bizottság elnökének.

Az edzőtermet várhatóan április végén vehetik birtokukban a sportolók. Addig szülői összefogással megteremtik a szakmai igényeknek megfelelő küzdőtér kialakítását.