Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Barcsi győzelem a „Vizivarázs” versenyen.


IMG 20180623_194627


Negyedik alkalommal rendezte meg a Barcsi Dráva Úszó Egyesület a „Vizivarázs”, játék a vízben sportvetélkedőt. Nagyatád és a testvérváros Virovitica 10 -10 fős csapatai versenyeztek a hazaiakkal. Némethné Bojtor Beáta, az úszó szakosztály vezetőjének köszöntője után a Boróka Népi Tánc együttese nyitotta meg látványos Széki és Csiki táncokkal a versenyt. A versenyzők nyolc változatos feladatot teljesítettek a 19.00 órakor kezdődő programban. Volt gumikerék-, rekeszek-, úszódeszka- és társ szállítás, valamint libikóka,kanalas váltó, lufi durrantás, érem és labdagyűjtés.


IMG 20180623_201619

A barcsiak 46 pontot gyűjtöttek és ezzel megnyerték a IV. „Vízivarázs” sportvetélkedőd. Virovitica 34 ponttal lett második, Nagyatád 28 ponttal a harmadik helyen végzett. A díjakat Szakos Gábor, a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ igazgatója adta át.


IMG 20180623_205828


Barcsi csapat: Kovács Nóra, Kovács Zsolt, Kovács Dominik, Jáger Balázs, Kacs Máté, Markó Zsófi, Szabó Petra, Szabó Hanna, Prekodravac Malina, Reinis rebeka, Tarlósi Dorina, Csaba Árpád.

Nagyatád: Nagy Boglárka, Tancz Petra, Lempel Attila,Papp László, Várfi András, Kele Barnabás,Kolics Márk,Illés Marcel, Várfi,Spileman Ádám Várfi Zsombor.

Virovitica: Filip Borković, Stribor Gvjić, Domagoj Železić, Izak Risović,Matej Hajmasi, Lovro Ladović, Tomislav Turnaj, Ana Metez, Ema Borković, Matea Barčan,Noah Barčan, Petar Tviznaj,