Ma 2024. április 26., péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Judo karácsony.

 

 

A Barcsi Városi Sportegyesület judo szakosztálya évzáró ünnepi értékelést tartott az Arany János Általános Iskola aulájában. Tálosi György szakosztályvezető értékelésében a szakosztály működését, valamint a gazdasági helyzetet elemezte. Az év eleji sportági változás után sikeres évet tudhatnak maguk mögött. Hegedüs György edző távozása után, Bonevácz Tamás is bekapcsolódott a szakmai munkába Janecsek László és Honfi Zsolt mellett. Az elnök megköszönte a támogatók segítségét, kiemelve, hogy Barcs Város Önkormányzata a legnagyobb támogató. Idén a tervezet támogatást teljes egészében biztosították.   Janecsek László vezetőedző szakmai értékelésében elmondta, hogy 19 versenyen 110 érmes helyezést értek el a szakosztály sportolói. Méltóképpen megünnepelték a barcsi judo harmincéves jubileumát. A Judo Világnapja alkalmából figyelemfelhívó utcai futást rendeztek. A sikeres év alkalmából köszöntötték a szakosztály sportolóit. Az ünnepség keretében oklevelet adtak át a legkisebbeknek, különdíjakat és serleget kaptak a legeredményesebb cselgáncsozók.

 

Makarész Janka diákolimpiai bajnok, Bana Dénes Magyar Bajnokság  3. helyezettje, Szokol Levente Magyar Köztársaság Kupa ezüstérmese, Tálosi György Diákolimpia bronzérmese, Horváth Zsolt Diákolimpia 5. helyezettje kapott különdíjat. Külön köszöntötték Horváth Marcellt, aki felnőttek között ért el kiváló eredményt. Megköszönték a szülők áldozatos támogatását. Külön köszöntötték a szülői munkaközösség vezetőjét, Radicsné Kálsecz Tamarát önzetlen közreműködéséért. Már öt éve, minden évben a szakosztályvezető javaslatára megválasztják a legaktívabb, a szakosztály tagjainak a hangulatát jelentősen befolyásoló tevékenységet folytató szülőt, „Az év szülője- Szőnyeg Széle” díj keretében.

 

Idén Radák János érdemelte ki ezt a díjat a versenyek és a sportolók eredményeinek a rögzítéséért, videók elkészítéséért. A díjátadás után zenés szórakozás keretében ünnepeltek a sportolók és szülők egyaránt.