Ma 2024. július 17., szerda, Endre és Elek napja van. Holnap Frigyes napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Harlem nyerte az „Ezüst Ősz” kupát.Huszonnyolcadik alkalommal rendeztük meg Barcson, a 35 éven felüliek ”Ezüst Ősz” teremlabdarúgó tornát, amelyre hét csapat nevezett. A Dráva Völgye sportcsarnokában, két csoportban zajló selejtező mérkőzések után a Csurgó, a Nagyatád és két barcsi csapat, a Harlem és a „Kis Hullám” jutott az elődöntőbe. A Vank Árpád vezette Fortuna csapatát Pécsről érkező játékosok erősítették, a Németh László irányította Babócsa minimális különbséggel maradt le a továbbjutást jelentő helyről. A horvát Lukács VTC nem tudta megismételni az elmúlt évi 2. helyet jelentő eredményét. A legjobb négy között a 3. helyért lejátszott mérkőzésen Kömpf Gyula csapat, az atádiak szerezték meg a vezetést, de a Pákai Lajos vezette Csurgó fordított 2-1-re. Az első helyért megismétlődött a tavalyi döntő, a Harlem a Kis Hullámmal döntetlent játszott (1-1), a három-három hatméteres rúgással ismét kupagyőztes lett. Király Ernő,Kovács Zoltán és Szalai Balázs által menedzselt Kis Hullám idén is az ezüstérmes helyen végzett. Sütő Csaba irányította Harlem négyszeres kupagyőztes lett, utolérve az eddig legtöbbször nyerő Flamengó csapatát.

A mezőnyben Fodor Márk (Kis Hullám) megismételte az elmúlt évi jó teljesítményét és ismét gólkirály lett.

 

 

A XXVIII. Ezüst Ősz teremlabdarúgó kupa végeredménye:

1. Harlem

2. Kis Hullám

3. Csurgó Old Boys

4. Nagyatád

5. Babócsa

6. Foruna

7. Lukac VTC (horvát)


Különdíjak:

Bolla Szilárd (Csurgó)–legjobb kapus,

Fodor Márk (Kis Hullám) -gólkirály (7 gól)

Mangult Zoltán (Harlem) –legjobb játékosA korosztályos labdarúgó tornát a Szabadidősport Egyesület a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával rendezte meg.


Az eddigi 28 tornán összesen  294 csapat vett részt. A Flamengó és a Harlem csapata nyert a legtöbbször (4), és négy csapat háromszor diadalmaskodott (SEFAG, Marcali, Szigetvár, Csurgó).