Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Virovitica vízben van.

 

 

 

Ötödik alkalommal rendezték meg a horvát testvérvárosunkban a nyári vizivetélkedőt. A város központjában lévő ötvenméteres uszodában nyolc település csapatai hat versenyszámban mérték össze tudásukat. Virovitica, Csermenica,Sveti Dzsuradzs, Taboriste, Podgorje, Milanovac, Virovitica-Krasevo csapatok mellett a barcsi csapat is indult. Az úszókból, triatlonosokból, labdajátékosokból álló csapatba az idősebb korosztály is képviseltette magát, több szülő is játszott. A lelátó teljesen megtelt szurkolókkal, köztük a nagyon hangos, lelkes barcsiakkal. A kitartó szurkolásnak is köszönhető, hogy jól szerepeltek a Dráva-partiak. A puttonyos vízszállításban elsők, a sörösláda áthordásban második volt a csapat. A gyermekek gumikeréken történő átszállítása a túlpartra, közepesre sikerült. A vízi - kötélhúzásban voltak jobbak a csapatunknál. Összességében az ötödik helyen végzett a Barcs város csapata, a kupagyőztes ismét a házigazda, Virovitica lett.

 

 

A magyar csapat egy hatalmas dinnyével kedveskedett a győztes csapatnak. Az esős hűvös idő ellenére nagyon jó hangulatban versenyeztek a csapatok.  

A barcsi csapat tagjai: Csizmadia Géza, Horváth Gábor, Horváth Réka, Hegedűs György, Keresztes Imre, Molnár Gábor, Muladi Tamás, Nagy Eszter, Nagy Lili, Nagy Sára, Németh Máté, Pammer Milán, Szöllös Péter, Verőczi Alex, Verőczi Béla, Virovecz Rihhárd, Utasi Elizabett.