Ma 2021. április 12., hétfő, Gyula napja van. Holnap Ida napja lesz.

252/2011. (XII.22.) sz. határozat: egyhangúlag

 

  1. 1.Barcs Város Képviselő-testülete a helyi buszközlekedés bevezetésére irányuló 120/1997. (VI. 26.) sz. határozatát módosította úgy, hogy a határozatban megfogalmazott hat járatpár közlekedtetését négy járatpárra csökkenti, így a kora reggeli, illetve a késő délutáni (a jelenlegi menetrend szerint, a Vasútállomásról 5.45 és 16.50 órakor induló, és vissza a Virág utcából 6.00, és 17.00 órakor induló) járatpárokat törli a helyi buszközlekedés menetrendjéből.
  2. 2.Barcs Város Képviselő-testülete a helyi menetrend szerinti buszközlekedés közszolgáltatási szerződésének 2-es számú mellékletét képező menetrendet a négy járatpár közlekedtetésének figyelembevételével elfogadta, és felhatalmazta a polgármestert a szerződésmódosítás aláírására.
  3. 3.A Képviselő-testület a helyi buszközlekedés bevezetésére irányuló módosított 120/1997.(VI.26.) sz. határozat értelmében a helyi buszközlekedést, a többször módosított közszolgáltatási szerződés mellékletét (2-es számú melléklet) képező menetrend alapján, 4 járatpárral üzemelteti 2012. évben. Amennyiben a jelenleg alkalmazott menetrendnél kedvezőbb bevezetése válik lehetségessé, abban az esetben a Képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert a szerződésmódosítás aláírására. Barcs Város Képviselő-testülete a járatok üzemeltetését június 21-től augusztus 31-ig, valamint az iskolai őszi, karácsonyi és tavaszi szünetek időszaka alatt szünetelteti.
  4. 4.Barcs Város Képviselő-testülete a helyi buszközlekedés 2012. évi üzemeltetésének normatív támogatására pályázatot nyújt be, amennyiben az Országgyűlés által megbízott és felhatalmazott szaktárca, vagy szaktárcák közös rendeletükben erre lehetőséget adnak. Barcs Város Képviselő-testülete betervezte a szolgáltatás zavartalan működtetése érdekében, illetve a 2011. évi működtetésből eredő veszteség kiegyenlítésére 700 000.- Ft-ot „helyi buszközlekedéshez önkormányzati hozzájárulás” címen a 2012. évi költségvetésébe.

Felelős:          Karvalics Ottó polgármester

Határidő:        Értelem szerint