Ma 2021. április 12., hétfő, Gyula napja van. Holnap Ida napja lesz.

242/2011. (XII.01.) sz. határozat: név szerinti szavazással egyhangúlag

 

1.) Barcs Város Önkormányzata Képviselő-testülete egyetértett azzal, hogy Barcs Város Önkormányzata folyószámla-hitelkerete 2011. december 9-től 2012. december 6-ig 750.000.000.-Ft legyen. A folyószámlahitel kamata 3 havi BUBOR havi átárazással + 3,50%/év, kezelési költség 0,5 %/év, a rendelkezésre tartási jutalék évi 1,00%, szerződéskötési díj nem kerül felszámításra, a kamatfizetés gyakorisága havonta, a hónap utolsó banki munkanapján, a hitel fedezete az önkormányzat költségvetése, az Ötv. 88. § (1) bekezdés b) pontja alapján.

Barcs Város Önkormányzata ingatlanfedezetként a továbbiakban az 1. számú mellékletben felsorolt ingatlanokat ajánlotta fel.

 

2.) Barcs Város Önkormányzata Képviselő-testülete egyetértett azzal, hogy Barcs Város Önkormányzata munkabérhitel-kerete 2012. január 1.-től 2012. december 31.-ig 100.000.000.- Ft legyen. A munkabérhitel kamata 3 havi BUBOR havi átárazással + 3,25 %/év, kezelési költség nem kerül felszámításra, rendelkezésre tartási jutalék nem kerül felszámításra, szerződéskötési díj nem kerül felszámításra, kamatfizetés gyakorisága havonta, a hónap utolsó banki munkanapján.

Barcs Város Önkormányzata ingatlanfedezetként a továbbiakban az 1. számú mellékletben felsorolt ingatlanokat ajánlotta fel.

 

A Képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert és a címzetes főjegyzőt, az OTP Bank Nyrt-vel kötendő folyószámla hitelszerződés és munkabérhitel szerződés megkötésére, valamint az egyéb szerződéses feltételekben történő megállapodásra.

 

Barcs Város Önkormányzata vállalta, hogy a folyószámla-hitel és a munkabérhitel futamideje alatt a költségvetéseibe betervezi a hitelekből eredő fizetési kötelezettségeket.

 

Felelős: Karvalics Ottó polgármester

Határidő: értelem szerint