Ma 2024. máj. 19., vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Barcs Város Önkormányzata

Polgármesterétől

7570 Barcs, Bajcsy-Zs. u. 46.

Tel.: 82/462-459

….. sz. napirendi pont

ELŐTERJESZTÉS

a jegyzőkönyv-hitelesítők megválasztásáról

Készült: Barcs Város Képviselő-testülete

2010. október 14-i alakuló ülésére

Barcs Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Képviselő-testület és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2007.(III.30.) rendelete (továbbiakban: rendelet) 33. § (3) bekezdése alapján a képviselő-testület üléséről készült jegyzőkönyv tartalmazza - többek közt - két jegyzőkönyv-hitelesítő aláírását.

A jegyzőkönyv-hitelesítők fent hivatkozott rendelet hatálybalépését követő ülésen kerültek első alkalommal megválasztásra. A rendelet 33. § (10) bekezdésének a) pontja szerint ezt követően a jegyzőkönyv hitelesítőket a képviselő-testület az alakuló ülésén választja meg.

Előzetes egyeztetés alapján javaslom a Tisztelt Képviselő-testületnek, hogy válassza meg jegyzőkönyv-hitelesítőknek Ander István és Szalai Balázs képviselőket.

Barcs, 2010. október 7.

Karvalics Ottó

 

 

 

Határozati javaslat:

 

Barcs Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Képviselő-testület és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2007.(III.30.) rendeletének 33. § (10) bekezdése a) pontjában biztosított jogkörében eljárva jegyzőkönyv-hitelesítőknek megválasztja Ander István és Szalai Balázs képviselőket.

Felelős:          Karvalics Ottó polgármester

Határidő:        azonnal, majd folyamatos

A határozati javaslatot törvényességi szempontból felülvizsgáltam.

Barcs, 2010. október 7.

Balázsné dr. Vástyán Krisztina

címzetes főjegyző