Ma 2024. máj. 24., péntek, Eszter és Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

Tisztelt Kiállítónk és Látogatónk!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a vásárnak helyet biztosító Széchényi Ferenc Gimnázium felújítása után, 2012. június 1-3 között - immár 14. alkalommal - újra megrendezésre kerül a Barcsi Nemzetközi Vásár és Élelmiszeripari Szakvásár.

Minden vásárunkon igyekszünk sikeres bemutatkozási lehetőséget biztosítani térségünk vállalkozóinak, illetve a térség számára bemutatkozni szándékozó távolabbról érkező kiállítóknak, segítve ezzel a kereslet élénkítését, a cégek talpon maradását, növekedését.

Úgy gondoljuk, hogy soha nem volt ilyen fontos, hogy a térség gazdasági szereplői megtalálják az utat az új üzleti lehetőségek felé, közelebb kerüljenek meglévő és leendő ügyfeleikhez, vásárlóikhoz.

Most is általános vásárt szervezünk, amelyben azonban kiemelkedő szerepet kap az élelmiszeripar, a gépipar, valamint az építő- és építőanyag-ipar. Közel 1.300 m2 fedett és 18.000 m2 szabadtéri kiállítói területen várjuk a barcsi Széchényi Ferenc Gimnázium területén mindazon kiállítókat, akik az érintett magyar vagy horvát régiók számára szeretnének bemutat­kozni.

Ebben az évben is rendkívül gazdag és színes kulturális, valamint szakmai kísérőrendezvényekkel várjuk látogatóinkat.