Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a balesetveszély elhárítása és az áramellátás zavartalan biztosítása érdekében Barcs város közterületén lévő, a villamos vezetékek védőövezetébe eső növényzet eltávolítási és gallyazási műveleteit a hatályos jogszabályi előírások alapján, 2012. március 21-23 között az E-ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. által megbízott vállalkozó végzi.

Amennyiben a védőövezetbe eső gallyazási munkálatok elvégzése magánterületet is érint, a növényzet visszavágását a lakók maguk is elvégezhetik az E.-ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. által kiadott felhívás tárgyú közleményben rögzítettek szigorú betartásával.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a lakók a gallyazási műveletet nem végzik el, úgy a munkát az E-ON Zrt. megbízott vállalkozója 2012. március 21-23. között térítés nélkül elvégezi.

Kérjük, fentiek miatt a munkavégzés során szíves együttműködésüket!

A balesetveszély elhárítása érdekében elvégzett gallyazás során keletkezett, az ingatlana előtti közterületre összekötegelve kihelyezett, kezelésében lévő fák nyesedékének elszállításáról Barcs Város Önkormányzata Városgazdálkodási Igazgatósága gondoskodik.

A gallyazási munkálatok elvégzéséről szóló lakossági értesítő, valamint az E-ON részletes tájékoztató levele, amely bemutatja a munkálatok jogszabályi hátterét, megtekinthető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán ill. Barcs város honlapján (www.barcs.hu).

   

Értesítés

   

Felhívás