Ma 2024. április 27., szombat, Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 


Éjszakai zajjal járó munkavégzés a vasútvonalakon


 

Tisztelt Lakosság!


A Pécs-Gyékényes-Nagykanizsa vonalon előre tervezett éjszakai, zajjal járó karbantartást, vágányszabályozást végeznek a vasúti pályán.

 

  • Gyékényes és Babócsa állomások között (Gyékényes, Berzence, Somogyudvarhely, Bélavár, Vízvár, Heresznye, Bolhó és Babócsa települések közelében) november 6-tól 11-ig 20:30-tól másnap 4:30-ig,
  • Vízvár és Barcs állomások között (Vízvár, Heresznye, Bolhó, Babócsa, Péterhida, Barcs települések közelében) november 16-tól 18-ig 20:30 és 4:30 között,
  • Babócsa és Szigetvár között (Babócsa, Péterhida, Barcs, Darány, Istvándi, Nagydobsza, Nemeske, Molvány és Szigetvár települések közelében) november 20-tól 24-ig 20:30-tól 4:30-ig.

 

A Kaposvár-Fonyód vonalon előre tervezett éjszakai, zajjal járó karbantartást, ároktisztítást végeznek a vasúti pályán.

  • Kaposfüred és Osztopán állomások között (Várda település közelében) november 13-án és 14-én 20:00-tól 5:30-ig,
  • Osztopán és Fonyód állomások között (Pamuk, Öreglak, Lengyeltóti és Fonyód települések közelében) november 15-én és 17-én 20 órától másnap 5:30-ig.

 

Az állomásokon, és azok környékén a feltüntetett ideig tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

 

Üdvözlettel:

 


MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

Kommunikációs Igazgatóság