Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Éjszakai és napközbeni munkavégzés a vasútvonalakon

 

Budapest, 2023. március 20. – A Szentlőrinc-Nagykanizsa vonalszakaszon előre tervezett éjszakai karbantartást végeznek a vasúti pályán. Az éjszakai munkavégzés miatt nem kell korlátozni a vonatforgalmat a karbantartások idejére.

 

A Szentlőrinc–Nagykanizsa vonalszakaszon:

  • Gyékényes és Berzence között március 20-tól 23-ig, éjszakánként 20:30-tól 4:40-ig,
  • Berzence és Vízvár között március 23-án 20:20-tól másnap hajnali 5-ig,
  • Babócsa és Barcs között március 24-én 20:30-tól másnap 3:50-ig.   

A lakott területeken általában 10-20 percet tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

  • Murakeresztúr és Gyékényes között március 29-én 0 órától április 5-én 23:59-ig.

A lakott területeken huzamosabb ideig tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

A Murakeresztúr és Gyékényes állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Szombathely—Nagykanizsa—Pécs vonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Nagykanizsa és Gyékényes között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A buszok nem érintik Murakeresztúrt a közút vonalvezetése miatt. Murakeresztúr Nagykanizsáról ingavonattal érhető el. A menetrend itt érhető el: https://www.mavcsoport.hu/sites/default/files/upload/line-lock/v1_hirdetmeny_60_murakeresztur_-_gyekenyes_0329_0405_v0313.pdf

Üdvözlettel:

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság