Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Tisztelt Pályázók!

 

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy https://www.palyazat.gov.hu/ oldalon elérhetők a Barcsi Helyi Közösség Akciócsoport helyi felhívásaihoz kapcsolódó kitöltő programok.

 

A TOP-7.1.1-16-H-016-2, a TOP-7.1.1-16-H-016-3, és a TOP-7.1.1-16-H-016-4 azonosító számú, ERFA forrásból finanszírozható helyi felhívások kitöltő közleménye elérhető:

https://www.palyazat.gov.hu/a-pnzgyminisztrium-regionlis-fejlesztsi-programokrt-felels-helyettes-llamtitkrsgnak-kzlemnye-a-top-clld-erfa-tpus-helyi-felhvsok-kitlt-programjnak-megjelensrl

 

A TOP-7.1.1-16-H-016-1 azonosító számú, ESZA forrásból finanszírozható helyi felhívások kitöltő közleménye elérhető:

https://www.palyazat.gov.hu/a-pnzgyminisztrium-regionlis-fejlesztsi-programokrt-felels-helyettes-llamtitkrsgnak-kzlemnye-a-top-clld-esza-tpus-helyi-felhvsok-kitlt-programjnak-megjelensrl

 

A kitöltők elérhetők a TOP általános dokumentumai között is, az alábbi, közvetlen linken:

https://www.palyazat.gov.hu/node/54861

 

Kérjük, hogy pályázatuk benyújtásával összefüggésben tanulmányozzák a kitöltő programokat.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Helyi Akciócsoport (HACS) munkaszervezete által értékelt, valamint a Helyi Bíráló Bizottság támogató döntési javaslatának megfelelő helyi támogatási kérelmeket a HACS támogatásra irányuló döntési javaslatának közlésétől számított 30 napon belül az Irányító Hatóság által előírt egységes informatikai rendszerben a pályázóknak rögzíteni szükséges végső ellenőrzés céljából.

Az elektronikus kitöltő programon keresztül benyújtandó támogatási kérelem és a HBB által bírált helyi támogatási kérelem azonos pontjaihoz kifejtett tartalom nem térhet el. A két kérelem azonosságát az Irányító Hatóság a végső ellenőrzés keretében ellenőrzi. Amennyiben az azonosság nem áll fenn, a támogatási kérelem az IH által elutasításra kerül.”

 

Pályázatuk elkészítéséhez és benyújtásához kapcsolódó kérdéseikkel forduljanak, a munkaszervezet munkatársaihoz személyesen, telefonon, vagy e-mailben.

 

Elérhetőségek:

a munkaszervezet irodája: 7570. Barcs, Bajcsy Zs. u. 46.

tel: 82/565-987

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. "> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


A közlemény a http://www.barcs.hu/index.php/palyazatok/onkormanyzat-altal-nyert-palyazatok/422-2014-2020-tervezesi-idoszak-palyazatai/tajekoztato-a-clld-programrol linken is elérhető.

 

 

Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel

         Árvai Erika

munkaszervezet vezető