Ma 2024. máj. 19., vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Ebösszeírás 2023

Ebösszeírás 2023

Közvilágítási hiba bejelentése

Közvilágítási hiba bejelentése

Visit Barcs

Visit Barcs

Szennyvíz beruházás

Zöldmezős Iparterület

Gyerekesély

KEZÜNKBEN A JÖVŐ – A BARCSI JÁRÁS INTEGRÁLT GYERMEKPROGRAMJA
Gyerekesély
e-mail: gyerkeselybarcs@gmail.com

Videó Galéria


Bérbe adás:

Barcs Város Önkormányzata 17/2011.(VIII.05.) számú rendeletében foglaltaknak megfelelően az Önkormányzat tulajdonában lévő üres nem lakás céljára szolgáló helyiségek (üzlet, iroda, raktár, garázs) nyilvános pályázati eljárás keretében, a legkedvezőbb bérleti ajánlatot tevő részére legfeljebb 5 éves határozott időtartamra kerülnek bérbeadásra.

A honlap hírek oldalán olvasható pályázati kiírások minden esetben tartalmazzák a bérbeadásra vonatkozó konkrét feltételeket.


A bérleti díj mértéke a helyiség műszaki állapotától, városon belüli területi elhelyezkedésétől, illetve a bérlemény típusától függ.

 

Értékesítés:

Barcs Város Önkormányzatának tulajdonában lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek értékesítésének eljárási szabályait Barcs Város Önkormányzata 24/2009.(VIII.04.) számú rendelete tartalmazza, mely megtekinthető a város honlapján a rendeletek között.

Az értékesítéssel kapcsolatos fő szabály: az elidegenítés nyilvános pályázati eljárás keretében történik az esetben is, ha a pályázat kiírására vételi szándék bejelentése alapján kerül sor.


A pályázati kiírás minden esetben tartalmazza az értékesítésre vonatkozó konkrét feltételeket. A pályázatok a honlap Hírek oldalán olvashatóak.