Ma 2023. szeptember 25., hétfő, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

 

 

 

 

A cég neve: Barcs Coop Kereskedelmi Zrt. 

Székhelye:  7570 Barcs, Semmelweis u. 1.

Képviselő neve: Takács László elnök-vezérigazgató

                 

 

Elérhetőségek:

 

Telefon:         Elnök, titkárság:            0682463138

Kereskedelmi ig.,

hálózatirányítás:            0682463006

Gazdasági ig.,

könyvelés:                    0682463036

Pénzügy:                      0682463086

Fax:                                               0682462093

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Honlap: www.barcscoop.hu

 

A cég bemutatása:

A Barcs Coop Zrt. alaptevékenysége az élelmiszer kiskereskedelem. Működési területe Barcs város, és a volt barcsi járás 24 települése. Üzletei az élelmiszer-, háztartási- és vegyi cikkek széles választékával, minden árkategóriában bőséges kínálattal állnak a vásárlók rendelkezésére.

A Barcs Coop Zrt. az élelmiszerkereskedelem terén mind Barcs városban, mind a városkörnyéken meghatározó szerepet tölt be. Jelenleg 42 üzletet működtet. A 100%-os magyar tulajdonú Coop franchaise - hálózat aktív szereplőjeként valamennyi boltkategóriában képviselteti magát.

Barcs városban a , a  és a  kategóriájú üzletek egyaránt megtalálhatók, a kistelepüléseken a kisebb alapterületű  és Kisbolt-ok gondoskodnak a lakosság alapvető élelmiszer és vegyiáru ellátásáról.

A Barcs Coop Zrt. a Coop csoport tagjaként elkötelezett a minőségi termékek forgalmazásában, a hazai fogyasztók igényeinek figyelembe vételével a magyar termékek piacra juttatásának elősegítésében.

A Barcs Coop Zrt. üzleteinek éves összforgalma meghaladja a 2,3 milliárd Ft-ot, dolgozói létszáma 163 fő, ezzel a város és a városkörnyék egyik legnagyobb foglalkoztatója.