Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Harmadik a barcsi csapat.



A horvát Viroviticán ismét megrendezték a „Játék a vízben” települések közötti szabadidős vizivetélkedőt nyolc csapat részvételével. Az úszódában este hét órakor kezdődő versenyben a húszfős csapatok között Barcs város is képviseltette magát. Az úszókból, triatlonosokból, kosarasokból, erőemelőkből összeállított csapat az értékes harmadik helyet szerezte meg a Podgorje és a Sveti Durad mögött.

 

 

Hat feladatot kellett teljesíteni, ahol szükség volt úszásra (kazettahordás a vízben), az ügyességre (evezés-lufidurrantás) és szükség volt az erőre is (kötélhúzás a medencében). A barcsi csapat a léggömbdurrantásban, a gumikerék és gumimatracos szállításban volt első. A Puttonyos vízszállításban 5., Libikóka hordótöltésben és a kötélhúzásban hatodik, a sörösládák szállításában hetedik helyen ért a partra, ami a dobogó harmadik helyére volt elég.

 

 

A hatodik rekreációs vizes fesztivál végeredménye:

Podgorje és Sveti Đurađ 50 pont, Barcs 40 pont, Čemernica 38 pont, Taborište és Milanovac 36 pont, Golo Brdo 35 pont, a Matija Gubec 27 pont.

A díjakat Virovitica polgármestere, Ivica Kirin adta át a csapatoknak.

A barcsi csapat tagjai:

Detelics Dániel, Németh Máté, Kalmár Gergely, Biegel Péter, Nagy Sára, Nagy Lili, Verőczi Alex, Turnár László, Konrád Gergely, Opra Gergő, Szabó Dóra, Horváth Réka, Horváth József, Godina József, Sebestyén Tamás, Gál Szilárd.

Csapatvezető: Némethné Bojtos Beáta, Horváth Gábor

 

 

A Dráva-parti város csapatát lelkes szurkolótábor is elkísérte. A versenyt közel 2000 néző szurkolta végig.

A helyi szervezők minden résztvevőt vendégül láttak, így éjfél előtt véget ért rekreációs programról mindenki elégedetten távozott.