Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

210/2011. (X.20.) sz. határozat: egyhangúlag

 

1.      Barcs Város Képviselő-testülete a Kotv. 102. § (2) bekezdés f) pontjában biztosított jogkörében eljárva a Barcsi Nevelési és Oktatási Intézmények Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását az alábbiak szerint jóváhagyta:

A)    Az SZMSZ 3.2.1 pontja „Igazgatói hatáskörök átruházása” fejezet 3. bekezdésében „az utalványozási jogkört akadályoztatása esetén a BNI Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium intézményegység-vezetőjére” szövegrész helyébe az alábbi szövegrész lép:„az utalványozási jogkört akadályoztatása esetén a BNI Ipari és Kereskedelmi Szakképző Iskola intézményegység-vezetőjére”(ruházza át.)

B)     Az SZMSZ 3.2.2. pontja (Az intézményegység-vezetők) második fejezete (felelősségük)  utolsó bekezdése első mondata: „A BNI Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium intézményegység-vezető ellátja az intézményigazgató általános szakmai ügyekben történő helyettesítését.” törlésre kerül, helyébe az alábbi szövegrész lép:

                    „A BNI Ipari és Kereskedelmi Szakképző Iskola intézményegység-vezető ellátja az

                  intézményigazgató általános szakmai ügyekben történő helyettesítését.”

C)    Az SZMSZ 3.3 pontja (A vezetők helyettesítési rendje, munkarendje) 2. bekezdésében:

„A BNI igazgatót távollétében az általános helyettesítési jogkörrel megbízott, BNI Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium intézményegység-vezetője helyettesíti, mindkettőjük akadályoztatása esetén a BNI Ipari és Kereskedelmi Szakképző Iskola intézményegység-vezetője vagy a Kollégium intézményegység-vezető helyettese helyettesíti, mindhárom hiányzása esetén a gazdasági intézményegység vezető feladata.„szövegrész helyébe az alábbi szövegrész lép:

„A BNI igazgatóját tartós távollétében az általános helyettesítési jogkörrel megbízott, BNI Ipari és Kereskedelmi Szakképző Iskola intézményegység-vezetője helyettesíti. Tartós távollétnek minősül a legalább 1 hetes távollét, melynek esetén az általános helyettesítési jogkörrel megbízott, BNI Ipari és Kereskedelmi Szakképző Iskola intézményegység-vezető gyakorolja a kizárólagos igazgatói jogkörként fenntartott hatásköröket is. A BNI igazgatójának általános helyettesét tartós távolléte esetén a BNI Széchényi Ferenc Gimnázium intézményegység-vezetője helyettesíti, mindhárom hiányzása esetén a gazdasági vezető feladata a helyettesítés.”szövegrész lép.

2.      Barcs Város Képviselő-testülete felkérte a Barcsi Nevelési és Oktatási Intézmények igazgatóját, hogy a Barcsi Nevelési és Oktatási Intézmények egységes szerkezetbe foglalt Szervezeti és Működési Szabályzatát a hatályos jogszabályok alapján hozza nyilvánosságra.

Felelős: Karvalics Ottó polgármester a határozat közléséért

               Kincsei János igazgató a végrehajtásért

Határidő: azonnal, illetve értelem szerint