Ma 2024. április 19., péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.



251/2008.(XI.27.) sz. határozat: egyhangúlag

1. Az alapító Barcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete elhatározta a Barcsi Szociális Foglalkoztató Közhasznú Társaság alapító okiratának módosításával Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságként történő továbbműködését 2009. január 01. napjával a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény 365. § (3) bekezdése alapján.
A Képviselő-testület a módosított és egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot megtárgyalta, és elfogadta 2009. január 1. hatállyal.

Barcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazta a polgármestert a változásokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okirat aláírására.

Felelős: Feigli Ferenc polgármester a határozat közléséért
Szabolcsi Zsuzsanna ügyvezető igazgató a végrehajtásért
Határidő: értelem szerint

2. Barcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárulását adta ahhoz, hogy a BARCSTEX Szociális Foglalkoztató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a természetben Barcs, Bajcsy-Zs. u. 2. szám alatt lévő, a barcsi 139. hrsz alatt nyilvántartott kivett, szociális intézet megjelölésű 940 m2 nagyságú ingatlant a Társaság székhelyéül megjelölje, és feljogosítja annak a társaság céljaira való használatára, a társaság működésének teljes időtartamában. A Képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert az erre vonatkozó nyilatkozat aláírására.

Felelős: Feigli Ferenc polgármester a határozat közléséért
Szabolcsi Zsuzsanna ügyvezető igazgató a végrehajtásért
Határidő: értelem szerint