Ma 2024. április 25., csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Ebösszeírás 2023

Ebösszeírás 2023

Közvilágítási hiba bejelentése

Közvilágítási hiba bejelentése

Visit Barcs

Visit Barcs

Szennyvíz beruházás

Zöldmezős Iparterület

Gyerekesély

KEZÜNKBEN A JÖVŐ – A BARCSI JÁRÁS INTEGRÁLT GYERMEKPROGRAMJA
Gyerekesély
e-mail: gyerkeselybarcs@gmail.com

Videó Galéria




209/2008. (IX.25.) sz. határozat:

1. A Képviselő-testület - 11 igen szavazattal, 2 ellenszavazattal és 4 tartózkodással - úgy határozott, hogy a 170/2007.(IX.20.) számú határozatával elfogadott, és a 64/2008.(III.20.) számú határozatával módosított 2007-2010. évek közötti tervezési időszakra vonatkozó fejlesztési programját ismételten módosítja akként, hogy a kistérségi járóbeteg központ továbbtervezését és a fejlesztés megvalósítását zöldmezős beruházásként kell kezelni.

2. Barcs Város Képviselő-testülete a közbeszerzésről szóló 2003. évi CXXIX tv. vonatkozó rendelkezései (a továbbiakban Kbt.), valamint a közbeszerzési szabályzat rendelkezései alapján a "Barcs Város Önkormányzata fenntartásában lévő intézmények építési munkáihoz engedélyezési tervek és a közbeszerzési eljárás lefolytatásához szükséges tendertervek elkészítésének közbeszerzése" tárgyában az eljárást az alábbiak szerint köteles végezni:

a.) A közbeszerzési eljárás előkészítésével és lefolytatásával kapcsolatos feladatok ellátására az Önkormányzat a Kbt. rendelkezései, illetve a közbeszerzési szabályzata alapján közbeszerzési szakértőként - mint az ajánlatkérő nevében eljáró szervezet - az érvényben lévő szerződés alapján

- 14 igen szavazattal, 3 tartózkodással - a Deák Ügyvédi Irodát (7100 Szekszárd, Jókai u. 22. fszt. 1-2. Tel: (74) 411-124) bízta meg.

b.) A Képviselő-testület Bírálóbizottságot alakított és tagjainak az alábbi személyeket választotta meg:

Feigli Ferenc polgármester a bíráló bizottság elnöke - egyhangúlag -

A bíráló bizottság tagjai:

Henger János tanácsnok, bizottsági-elnök - 16 igen szavazattal, 1 tartózkodással -
Horváth Ferenc tanácsnok, bizottsági-elnök - egyhangúlag
Szemere Antal Városfejlesztési, Környezetvédelmi Bizottság tagja - egyhangúlag -
Fodor Gyula tanácsnok, bizottsági-elnök - 16 igen szavazattal, 1 tartózkodással
Deák Ügyvédi Iroda képviselője - 16 igen szavazattal, 1 tartózkodással -
Utasi Miklós Városfejlesztési és Üzemeltetési Iroda vezetője - egyhangúlag -

c.) Egyhangú szavazással döntött, hogy a tervező kiválasztására vonatkozó közbeszerzési eljárás során beérkezett ajánlatok értékelését a Bírálóbizottság végzi, és az eljárást lezáró döntés meghozatalára a Bírálóbizottság javaslata alapján a Képviselő-testület jogosult.

3. A Képviselő-testület a Barcs Város Önkormányzata fenntartásában lévő intézmények építési munkáihoz engedélyezési tervek, és a közbeszerzési eljárás lefolytatásához szükséges tendertervek elkészítésének közbeszerzése tárgyában az ajánlati felhívást - 15 igen szavazattal, 2 tartózkodással - jóváhagyta, és felkéri az eljáró szervezeteket a közbeszerzési eljárás lefolytatására

Felelős: Feigli Ferenc polgármester
Határidő: értelem szerint