Ma 2024. április 24., szerda, György napja van. Holnap Márk napja lesz.



35/2007.(III.08.) sz. határozat: - egyhangúlag -

1. Barcs Város Képviselő-testülete a közbeszerzésről szóló 2003. évi CXXIX. tv. vonatkozó rendelkezései valamint a közbeszerzési szabályzat rendelkezései alapján a Dráva medence komplex ökoturisztikai fejlesztése Dráva I projekt keretében Barcson megvalósuló drávai szabadstrand közösségi épülete, és gyalogos híd építése a Rinya patak drávai torkolatánál kivitelezésének közbeszerzése tárgyában az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó zRt. által előkészített hirdetmény módosítási javaslatát elfogadta és Közbeszerzési Értesítőben KÉ – 2549/2006 számon megjelent hirdetményét ennek megfelelően módosította.
A közbeszerzési eljárás előkészítésével és lefolytatásával kapcsolatos feladatok ellátására vonatkozó részek a Képviselő-testület 155/2006.(VII.27.) számú határozata értelmében változatlanul fennmaradnak.
2. A képviselő-testület nem érzi önmagát felelősnek abban, hogy ezt a módosítást meg kellett szavaznia és ha ebből bármilyen kára származik, annak a kárát nem vállalja fel. Barcs Város Önkormányzata semmilyen felelősséget ezzel kapcsolatban nem vállal fel.
3. Barcs Város Önkormányzata kéri, hogy ezen döntést a közbeszerzési pályázatot lefolytató vállalkozás, illetve a Baranya Megyei Önkormányzat, mint gesztor vegye tudomásul.

Felelős: Feigli Ferenc polgármester
Határidő: értelem szerint