Ma 2024. április 18., csütörtök, Andrea és Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

FELHÍVÁS

LAKOSSÁGI VÉLEMÉNYKÉRÉSHEZ

Barcs Város Önkormányzata Képviselő-testületének Városfejlesztési, Környezetvédelmi, Turisztikai Bizottsága kezdeményezésére az Önkormányzat „ A helyi értékek védelméről” szóló 14/2003.(X.27.) sz. rendeletének felülvizsgálatát végzi, melyhez kéri a lakosság és a civil szervezetek véleményét.

 

A helyi védelem jellegéből adódik, hogy a felülvizsgálatot a település közösségének teljes bevonásával kívánjuk elkészíteni. Ezért kérünk mindenkit, hogy amennyiben az üggyel kapcsolatban adata, véleménye, javaslata van, azt 2012. október 04.-éig juttassa el az Önkormányzat részére, melyet az alábbi formában tehet meg:

 

Személyesen: a Barcs Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala Városfejlesztési és Üzemeltetési Irodájába vagy a Jegyzői Titkárságra. Cím: 7570 Barcs, Bajcsy- Zs. utca 46.

 

Elektronikus formában: a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

A rendelet teljes szövege, mely tartalmazza a helyi védelem alatt álló területek és épületek listáját, megtalálható a barcs.hu honlapon az Önkormányzat címszó alatt, a rendeleteknél.

 

Közreműködésüket előre is köszönjük!