Ma 2024. április 24., szerda, György napja van. Holnap Márk napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság ezúton tájékoztat minden érdeklődőt, hogy elkészítette a

 

Natura 2000 hálózat részét képező

 

HUDD200051 jelű,

Darányi borókás

elnevezésű kiemelt jelentőségű természetmegőrzési terület

fenntartási tervének tervezetét.

 

Az egyeztetésre előkészített terv elérhető a DDNPI honlapján a természetvédelmi tevékenységek / Natura 2000 fenntartási tervek menüpont alatt:

https://ddnp.hu/fileman/Uploads/Natura2000/HUDD20051_egyezt.pdf

 

A fenntartási terv készítésének célja, hogy a gazdálkodókkal és illetékes hatóságokkal lefolytatott egyeztetés eredményeit is beépítve a dokumentumba, megfelelő iránymutatást nyújtson az érintett területek természetvédelmi szempontból ideális kezelésére vonatkozóan. A fenntartási terv a Natura 2000 terület kezelésére vonatkozó javaslatokat, valamint ezek megvalósításának lehetséges eszközeit tartalmazza, kötelező földhasználati szabályokat nem állapít meg.

 

 

Amennyiben a fenntartási terv tervezetével kapcsolatban észrevétellel, javaslattal kíván élni, kérjük juttassa el hozzánk véleményét írásban a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre, vagy postai úton a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság címére (7625, Pécs, Tettye tér 9.) 2020. november 20-ig.