Ma 2024. máj. 19., vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

 

A SZIGE-MIX Kft. immár hatodik éve működő, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Célunk, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú, az igényeiket teljes mértékben kielégítő, komplett szolgáltatásokat nyújtsunk és termékeket szállítsunk. Minden lépésünket ez a törekvésünk határozza meg.

Cégünk tevékenységi köre két részre osztható: TERMELÉS és KERESKEDELEM.

 

Közel 1000 négyzetméteren, jól felszerelt gyártóüzemünkben lakatosipari munkát végzünk. Az előkészítő fázistól a befejezésig minden munkafolyamatot munkatársaink végeznek. Szakembereink folyamatos továbbképzése és a következő időszak jövő szakembereinek képzése tanműhelyünkben történik, magasan képzett szakoktatók közreműködésével.

A termelési kapacitásunk adta lehetőségeink optimális kiaknázásaként, egy átgondolt tervezési és fejlesztési időszak eredményeként, 2017-ben megkezdjük mezőgazdasági talajművelő-gép termékvonalunk gyártását és piaci bevezetését saját SIGMA márka néven.

 

FESTÉK — IPARI FESTÉK üzletágunkban több év tapasztalata áll a hátunk mögött, ami a festékek és kapcsolódó egyéb termékek felhasználási területére, forgalmazására, felhasználására irányul. A termékek széles választéka mellett magas szintű szaktanácsadással és teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Ügyvezető igazgató: Szigecsán Zoltán

+36 30 929 6345

 

Székhely: 7570 Barcs, Fodor J. utca 7.

Telephely: 7570 Barcs, Mészégető utca 3. (HRSZ:506/11)

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

http://www.szigemix.hu/

 

szige