Ma 2020. október 25., vasárnap, Blanka és Bianka napja van. Holnap Dömötör napja lesz.

Barcsi vállalkozások
DRÁVA Faipari Művek Kft.

Cím:7570 Barcs, Nagyhíd u. 78.

Tel.:
82/463-014
82/565-079

Fax: 82/462-900

E-mail:
kereskedelem@dravafahu

A DRÁVA Faipari Művek Kft (DRAVA Holz-Werke GmbH, DRAVA Wood Industry Ltd) az egyik legrégebbi magyar faipari cég (alapítás 1878) kivásárlásával jött létre.

Jelenleg a szalagparketta gyártásra koncentrálunk, de kiváló minőségű tölgy masszív dieleneket (21 mm), hagyományos parkettát és lamella parkettát is kínálunk. Fafaj választékunk elsősorban az európai hagyományos parketta fafajokra (tölgy, kőris, bükk, éger, akác, juhar, cseresznye) koncentrálódik, de kívánságra exotákkal is foglalkozunk.

Nagy előnyünk a gyártás nagyságrendjéből és a cégvezetéséből fakadó rugalmasság, együttműködő képesség. Gyártósorunk kiválóan alkalmas a normál 2,20 m hosszú SYM Parkett márka nevű termékek és az 1,20 m hosszú DIY termékek gyártására.

A szalagparketta gyártás területén szerzett majd 30 éves tapasztalat, munkásaink hozzáértése és motiváltsága, a felhasznált ragasztók ( AKZO-NOBEL) és lakkok (KLUMPP) , valamint az ÉMI-TÜV-Bayern parkettánkra vonatkozó minőség tanúsítványa garantálják a magas színvonalát a termékeinknek.