Ma 2024. április 15., hétfő, Anasztázia és Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.

Ebösszeírás 2023

Ebösszeírás 2023

Közvilágítási hiba bejelentése

Közvilágítási hiba bejelentése

Visit Barcs

Visit Barcs

Szennyvíz beruházás

Zöldmezős Iparterület

Gyerekesély

KEZÜNKBEN A JÖVŐ – A BARCSI JÁRÁS INTEGRÁLT GYERMEKPROGRAMJA
Gyerekesély
e-mail: gyerkeselybarcs@gmail.com

Videó Galéria


Megtartotta éves taggyűlését a Satelit FC (2013.01.30.)

 

Három napirendet tárgyaltak:

-         Az egyesület gazdasági beszámolóját

-         Az egyesület szakmai beszámolóját

valamint az egyesületen belüli személyi változást.

 

A 31 fős tagságból 27-en jelentek meg, így határozatképes volt a taggyűlés.

 

Csizmadia Gézáné részletes tájékoztatást adott az egyesület gazdasági helyzetéről:

-         Az Önkormányzattól kapott támogatás és a TAO-s támogatás felhasználásról.

-         Az Önkormányzat teljesítette a támogatási kötelezettségét, amiből a versenyeztetést valamint a közüzemi díjakat tudták kifizetni.

-         A TAO-s támogatásból az utánpótlás csapatok versenyeztetését, valamint az egyesület működését oldották meg. Személyi támogatás alapján a szakemberek munkáját is tudták segíteni. Nagy siker, hogy egy önjáró fűkaszát tudtak vásárolni pályázati pénzből és lakosság adományaiból, amiért köszönetüket fejezik ki a somogytarnócai és barcsi vállakózóknak és egyéni adományozóknak.

-         A TAO-s támogatásra az idei évre is beadták a pályázatukat, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség jóvá is hagyott. Eddig jóval kevesebb támogatás realizálódott, mint a tavalyi évben. Segítséget szeretnének kérni a vállalkozóktól, ha tehetik az adójukkal támogassák a Satelit FC-t.

A szakmai beszámolót Juhász László levezető elnök ismertette, mivel a csapat edzője , Papp Árpád lemondott. A felnőtt csapat a Megyei II. osztályban a 14. helyen zárta az őszi szezont.(15-2-3-10 26-59 9 pont). A kitűzött célt nem érték el, mert az edzéslátogatottság 30-40-%-os volt, valamint a mérkőzésekre kevesen tudtak elmenni. Többen munkahelyi elfoglaltság miatt, vannak akik külföldön dolgoznak, de a fegyelmezetlenség is befolyásolta az eredményeket.

Az utánpótlás csapatok eredményesebbek voltak Juhász Dániel vezetésével. Az U 19-es csapat a 4. helyen áll, az edzéslátogatottság 80 %-os. (15-10-0-5 68-43 30 pont). Orsós László a csoport góllövő lista élén van 24 góllal.

Az U 16-os csapat a legeredményesebb, ők a 2. helyen állnak (11-9-0-2 76-25 27 pont). Marcalit, Csurgót, Kaposmérőt előzik meg. Az edzéslátogatottság 100-%-os, külön öröm , hogy tarnócai gyermekek alkotják a csapatot. (Az elmúlt évben 9. helyen végeztek).

Az egyesületen belül személyi változás történt a felnőtt csapat élén. Papp Árpád lemondott, helyette Tulok István lesz az edző, aki az utánpótlás csapatokat is felügyeli.

 

Henger János Városrész Önkormányzat vezetője elmondta, hogy a város a nehéz gazdasági helyzete ellenére teljesítette a vállalt támogatási kötelezettségét. Gratulált a vezetésnek, ahhoz, hogy mindent megtettek az egyesület zökkenőmentes működéséért

 

Horváth Gábor sportreferens megköszönte az egyesület vezetésének, Csizmadia Gézáné elnöknek az áldozatos munkáját, külön a TAO-s támogatásokért kifejtett erőfeszítéseket.

Gratulált az utánpótlás csapatok játékához és fegyelmezettségéhez, a felnőttek vegyenek példát róluk.

 

Juhász László a taggyűlés végén segítséget kért a csapatok utaztatásához.